Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü felçli görmek

Rüyada yüzünü felçli görmek

Rüyada yüzünü felçli görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Rüyada yüzünü felçli gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Rüyada yüzünü felçli görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada yüz felçli birini görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz felci geçirdiğini görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Rüyada yüzü felçli görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments