Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne un sürmek

Rüyada yüzüne un sürmek

Rüyada yüzüne un sürmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, itibarını zedeleyeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne un sürmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada yüzüne un sürmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yüzüne un görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalettir.

Rüyada yüzüne su sürmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada yüze allık sürmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne bişey sürmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada yüze fondöten sürmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada yüze süt sürmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü krem sürmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments