Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze fondöten sürmek

Rüyada yüze fondöten sürmek

Rüyada yüze fondöten sürmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, rızkının bollaşacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze fondöten sürmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Rüyada yüze fondöten sürmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada yüze fondöten görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fondöten görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne çamur sürmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada çamuru yüzüne sürmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüze merhem sürmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına yorulur.

Rüyada balı yüzüne sürmek geleceğe olan inancını yitireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments