Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze allık sürmek

Rüyada yüze allık sürmek

Rüyada yüze allık sürmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze allık sürmek gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Rüyada yüzüne allık sürmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüze allık sürmek istediği başarıya kavuşacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada yanağına allık sürmek kendi işine kavuşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı allık sürmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet eder.

Rüyada allık sürmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet eder.

Rüyada pembe allık görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı allık görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments