Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne un görmek

Rüyada yüzüne un görmek

Rüyada yüzüne un görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, şansının açık olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada yüzüne un gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüzüne un sürmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada yüzüne un görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada saatini unuttuğunu görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada unutarak orucunu bozmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada unuttuğun parayı bulmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada unutarak orucunu bozduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada unutarak orucu yemek zorlukların giderileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments