Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne su sürmek

Rüyada yüzüne su sürmek

Rüyada yüzüne su sürmek gelirin tükeneceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne su sürmek gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Rüyada yüzüne su sürmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne un sürmek çalışıyorsa terfi alacağına, borçları varsa ödeyeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yüzüne sürmek güzel ve önemli işler yapacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada yüze yağ sürmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kırgınlıkların geçeceğine, darlık içine düşeceğine delalettir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne maske sürmek sözlerinden çıkmayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments