Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne bişey sürmek

Rüyada yüzüne bişey sürmek

Rüyada yüzüne bişey sürmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne bişey sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada elini yüzüne sürmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze yağ sürmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, mal ve mülk sahibi olmaya işarettir.

Rüyada yüzüne bişey sürmek bilmediği duyguları tadacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kazancın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada yüzüne allık sürmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments