Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze süt sürmek

Rüyada yüze süt sürmek

Rüyada yüze süt sürmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze süt sürmek gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada yüzüne süt sürmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, istediği oranda da eğleneceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüze süt sürmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zafer elde edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada balı yüzüne sürmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada yüze allık sürmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments