Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne tuz sürmek

Rüyada yüzüne tuz sürmek

Rüyada yüzüne tuz sürmek lüksüne de lüks katacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne tuz sürmek gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada yüzüne tuz sürmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balı yüzüne sürmek saygının ve iletişimin bozulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne kar sürmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Rüyada elini yüzüne sürmek çabalarının boşa çıkacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Rüyada yüze kına sürmek ağır günler geçireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne allık sürmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze maske sürmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne süt sürmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments