Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kar sürmek

Rüyada yüzüne kar sürmek

Rüyada yüzüne kar sürmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kişinin can derdine düşeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne kar sürmek gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada yüzüne kar sürmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına tabir olunur.

Rüyada kar üstünde araba sürmek inancının eksileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kar üzerinde araba sürmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne limon sürmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kabeye yüz sürmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne merhem sürmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze kına sürmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments