Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balı yüzüne sürmek

Rüyada balı yüzüne sürmek

Rüyada balı yüzüne sürmek kafasının karışacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Rüyada balı yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere duygularınızı göstermelisiniz.

Rüyada balı yüzüne sürmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne bal sürmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine delalet eder.

Rüyada balı yüze sürmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yüze bal sürmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal sürmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayağa bal sürmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe bal sürmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, dertlerine çare bulacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments