Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze maske sürmek

Rüyada yüze maske sürmek

Rüyada yüze maske sürmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yeni planlar yapacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalettir.

Rüyada yüze maske sürmek gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada yüze maske sürmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada yüzüne maske sürmek başını yastığa daha rahat koyacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine inanılır.

Rüyada yüz maskesi sürmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kendini toparlayamayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada yüz maskesi görmek borçların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada yüzüne maske takmak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, rahat nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek parasının ve malının çoğalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde maske görmek hatalı yollara sapılacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne maske yapmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments