Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne allık sürmek

Rüyada yüzüne allık sürmek

Rüyada yüzüne allık sürmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, beklediklerini duyacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne allık sürmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konuların ciddiye alınması gerekiyor.

Rüyada yüzüne allık sürmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüze allık sürmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı allık sürmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, başka işler deneyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada allık sürmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına delalettir.

Rüyada yanağına allık sürmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı allık görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının allık sürdüğünü görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada pembe allık görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments