Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne süt sürmek

Rüyada yüzüne süt sürmek

Rüyada yüzüne süt sürmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne süt sürmek gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüze süt sürmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne süt sürmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalettir.

Rüyada kabeye yüz sürmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek güzelliklerle dolacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada balı yüze sürmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments