Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne tokat atmak

Rüyada yüzüne tokat atmak

Rüyada yüzüne tokat atmak endişelerinin yerini umudun alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, son model arabaya sahip olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada yüzüne tokat atmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze tokat atmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birine tokat atmak başarılarının takdir edileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulur.

Rüyada kocasına tokat atmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işarettir.

Rüyada kocaya tokat atmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kızına tokat atmak ferahlık veren sözler duymaya, çeşitli kırgınlıklar olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments