Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kocasına tokat atmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kariyer sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ölüye tokat atmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına tokat atmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada birini tokat atmak hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments