Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze tokat atmak

Rüyada yüze tokat atmak

Rüyada yüze tokat atmak zor günlerin geride kalacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüze tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir.

Rüyada yüzüne tokat atmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüze tokat atmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kederleneceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, içinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşe tokat atmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, çıkmaza düşeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneye tokat atmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada hanımına tokat atmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments