Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne yoğurt sürmek

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bunalıma gireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze yoğurt sürmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçına yoğurt sürmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt sürmek kazancın yetmez olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada saça yoğurt sürmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne yoğurt görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüze yağ sürmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments