Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek beden sağlığının zarar göreceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytinyağı sabunu görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, temize çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağı tenekesi görmek ticarete atılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada zeytinyağı yemek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments