Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne su sürmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulur.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işarettir.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada deniz suyunu yüzüne görmek birçok engelin aşılacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne bal sürmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada yüze yumurta sürmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments