Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balı yüze sürmek

Rüyada balı yüze sürmek

Rüyada balı yüze sürmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada balı yüze sürmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada balı yüze sürmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine tabir olunur.

Rüyada balı yüzüne sürmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada yüze bal sürmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, yeni bir hayat kurulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne bal sürmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa bal sürmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vucuduna bal sürmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağza bal sürmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments