Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne maske yaptığını gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada yüzüne maske takmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada yüz maskesi yapmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne maske yaptırmak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze maske takmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze maske yapmak sorunlarını gidereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde maske görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz maskesi sürmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayra ve esenliğe, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments