Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne maske takmak

Rüyada yüzüne maske takmak

Rüyada yüzüne maske takmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske takmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki, ortaklık, iş birliği veya anlaşma size istikrar getirebilir.

Rüyada yüze maske takmak muradın yerine geleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne maske takmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaptığı işte sivrileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar maskesi takmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet eder.

Rüyada yüz maskesi görmek kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada yüzüne maske sürmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüz maskesi sürmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde maske görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Rüyada yüz maskesi yapmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments