Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne maske yaptırmak

Rüyada yüzüne maske yaptırmak

Rüyada yüzüne maske yaptırmak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske yaptırmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada yüzüne maske sürmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada yüzüne maske yapmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne maske yaptırmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına inanılır.

Rüyada yüz maskesi sürmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüz maskesi görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze maske yapmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüze maske takmak herkesin yardımına koşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments