Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz maskesi yapmak

Rüyada yüz maskesi yapmak

Rüyada yüz maskesi yapmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne azalacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yüz maskesi yapmak gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzüne maske yapmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yüze maske yapmak büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz maskesi yapmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne maske takmak kulluk derecesinin artmasına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada yüze maske takmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde maske görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz maskesi sürmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada yüze maske sürmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments