Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze maske takmak

Rüyada yüze maske takmak

Rüyada yüze maske takmak karanlığın biteceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, dini inançların güçleneceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada yüze maske takmak gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalardan kaçının.

Rüyada yüzüne maske takmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, iş değişikliğine gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze maske takmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada kar maskesi takmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde maske görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, yenisinin başlayacağına inanılır.

Rüyada yüz maskesi yapmak çalışmaların büyük getirileri olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz maskesi görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüze maske sürmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Rüyada yüzüne maske sürmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments