Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz maskesi sürmek

Rüyada yüz maskesi sürmek

Rüyada yüz maskesi sürmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüz maskesi sürmek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Rüyada yüz maskesi sürmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada yüzüne maske sürmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada yüze maske sürmek gönül hoşluğu yaşayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüzüne maske yapmak uğranılan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüze maske takmak güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz maskesi görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işaret eder.

Rüyada yüz maskesi yapmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada yüzünde maske görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments