Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde maske görmek

Rüyada yüzünde maske görmek

Rüyada yüzünde maske görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde maske gördüyseniz:

  • Kendinizde veya hayatınızda olumlu farklılıklara yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüz maskesi sürmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, helal rızka sahip olunacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze maske sürmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada yüz maskesi yapmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde maske görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne maske takmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske yapmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne maske yaptırmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments