Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze maske yapmak

Rüyada yüze maske yapmak

Rüyada yüze maske yapmak bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze maske yapmak gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada yüz maskesi yapmak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada yüze maske yapmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, işinde dar boğaza gireceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işarettir.

Rüyada yüzüne maske yapmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne maske takmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze maske sürmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne maske yaptığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına inanılır.

Rüyada yüz maskesi görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne maske sürmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments