Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek kısmetinizin açılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, huzur ve şifa bulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada bal sürdüğünü görmek düşmanlarını bile affedeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada balı yüzüne sürmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, umutlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada balı yüze sürmek birçok dertle muhatap olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yüze bal görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments