Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz kremi görmek

Rüyada yüz kremi görmek

Rüyada yüz kremi görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, mal ve para sahibi olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işarettir.

Rüyada yüz kremi gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada yüzüne krem sürmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, dertlerin aşılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze krem sürmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yaşananları unutturacağına delalet eder.

Rüyada yüz kremi görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments