Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra görmek yeni işler alacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra sürmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze pudra sürmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yüze pudra görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada pudra pembesi görmek neşesine kavuşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bebe pudrası görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı işaret etmektedir.

Rüyada pudra rengi görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments