Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne gül suyu sürmek

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kötü günleri geride bırakacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek daha rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne su sürmek bunun da geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine tabir olunur.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek geçim derdinin biteceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül yağı sürmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gülsuyu sürmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze allık sürmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze yoğurt sürmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments