Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülsuyu sürmek

Rüyada gülsuyu sürmek

Rüyada gülsuyu sürmek attığı adımların boşa gideceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, kısmetlerinden olacağına yorulur.

Rüyada gülsuyu sürmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gülsuyu sürmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül yağı sürmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada at arabasına sürmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada otobüse sürmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada ucak sürmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments