Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze gülsuyu sürmek

Rüyada yüze gülsuyu sürmek

Rüyada yüze gülsuyu sürmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına işaret eder.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülsuyu sürmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, içinin ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada gül yağı sürmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne su sürmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sürmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne un sürmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments