Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül yağı sürmek

Rüyada gül yağı sürmek

Rüyada gül yağı sürmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çalışmalarının artacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül yağı sürmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada gül yağı sürmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yılan yağı sürmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada badem yağı sürmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret eder.

Rüyada hacı yağı sürmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça badem yağı sürmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada güneş yağı sürmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül yağı görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Rüyada gres yağı görmek işlerinin yarıda kalacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments