Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze yoğurt sürmek

Rüyada yüze yoğurt sürmek

Rüyada yüze yoğurt sürmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada yüze yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Rüyada yüzüne yoğurt sürmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüze yoğurt sürmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada saçına yoğurt sürmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, bereketin ve verimin geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada vücuda yoğurt sürmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça yoğurt sürmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, batıl amele işarettir.

Rüyada yoğurt sürmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada yüzüne yoğurt görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Rüyada yüzüne allık sürmek önemli bir makama terfi alacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments