Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne dövme yaptırmak

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli düşünmeniz durumunda bazı olanaklar veya fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde dövme görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulur.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, rakiplerini mağlup edeceğine delalettir.

Rüyada dövme yaptırmış olmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada siyah dövme yaptırmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada sevgilide dövme görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, küslükleri gidereceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kazancının günbegün artacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada dövme yaptığını görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments