Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yaptığını görmek

Rüyada dövme yaptığını görmek

Rüyada dövme yaptığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, isteklerinin erteleneceğine, yetki sahibi olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, çok başarılı olunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövme yaptığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Rüyada kalıcı dövme yaptırmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada dövmeli kadin görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada vücutta dövme görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayakta dövme görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada siyah renkte dövme görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada dövmeli görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments