Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze dövme yaptırmak

Rüyada yüze dövme yaptırmak

Rüyada yüze dövme yaptırmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada yüze dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Rüyada yüzünde dövme görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak manevi olarak hasar alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dövme pilavı pişirmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah dövme yaptırmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada adam dövme görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments