Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilide dövme görmek

Rüyada sevgilide dövme görmek

Rüyada sevgilide dövme görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilide dövme gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada sevgilide dövme görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kanat dövmesi görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kara kara düşüneceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalettir.

Rüyada göğsüne dövme yaptırmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden dövme görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme pilavı yemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalettir.

Rüyada dövme yemek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments