Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dövme yaptırmak

Rüyada siyah dövme yaptırmak

Rüyada siyah dövme yaptırmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerini hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çok günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah dövme görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada siyah renkte dövme görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna dövme yapmak kötü günlerinin biteceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine dövme yapmak kötü ve hasta günler geçireceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kollarında dövme görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövme pilavı yemek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments