Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde dövme görmek

Rüyada yüzünde dövme görmek

Rüyada yüzünde dövme görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde dövme gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yüzünde dövme görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bir organizasyona katılacağına, çok hayırlı insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada adam dövme görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta dövme görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, amaçlarına ulaşmaya, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beline dövme yaptırmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada kollarında dövme görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments