Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövmeli görmek

Rüyada dövmeli görmek

Rüyada dövmeli görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada arapça dövme görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde dövme görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kazancının günden güne azalacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırta dövme yaptırmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Rüyada dövme yaptırmış olmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalettir.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek eline geçen malları tutamayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah dövmesi görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalet eder.

Rüyada yüze dövme yaptırmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments