Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boya sürmek

Rüyada siyah boya sürmek

Rüyada siyah boya sürmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, rızkının azalacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah boya sürmek gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah boya sürmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada saçına boya sürmek sevindirici olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yeşil boya sürmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada göz boyası sürmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara boya sürmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze boya sürmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına inanılır.

Rüyada göze mavi boya sürmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalettir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments