Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze zeytinyağı sürmek

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, unvan sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytin zeytinyağı görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kendisini işine vereceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Rüyada zeytinyağı taşımak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, başarısının düşeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine zeytinyağı vermek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments