Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze yağ sürmek

Rüyada yüze yağ sürmek

Rüyada yüze yağ sürmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada yüze yağ sürmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yüze yağ sürmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçına yağ sürmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret eder.

Rüyada hamura yağ sürmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada vücuda yağ sürmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, başarılarının katlanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek fakirlik ve yokluk göreceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, emrinde insan çalıştıracağına işaret eder.

Rüyada duvara yağ sürmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalettir.

Rüyada kafaya yağ sürmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments