Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze bakım yaptırmak

Rüyada yüze bakım yaptırmak

Rüyada yüze bakım yaptırmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, mevlit okutacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze bakım yaptırmak gördüyseniz:

  • Eksik bıraktığınız şeyler var.

Rüyada yüzüne bakım yapmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze bakım yapmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada yüze bakım yaptırmak sorunlu bir döneme girileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kulluk derecesinin artmasına delalet etmektedir.

Rüyada bakımsız olmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sabit geliri olacağına delalettir.

Rüyada saç bakımı yaptırmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakımsız ayak görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Rüyada bakımlı saç görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments