Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyleri aldırmak

Rüyada tüyleri aldırmak

Rüyada tüyleri aldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Rüyada tüylerini aldırmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüy aldırdığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada tüyleri aldırmak rahat bir hayat yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüy aldırmak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, kariyer edineceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada sol koldan kan aldırmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada dikiş aldırmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments