Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylerini aldırmak

Rüyada tüylerini aldırmak

Rüyada tüylerini aldırmak işle ilgili inzivaya çekileceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hayır işleri yapacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işarettir.

Rüyada tüylerini aldırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylerini aldırmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Rüyada tüy aldırdığını görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, stresinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tüy aldırmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüyleri aldırmak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki tüyleri aldırmak umutsuzluk yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada damardan kan aldırmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, çok güzel günler görüleceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başından kan aldırmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments